ИЗВОРИ блиски породици некадашњег фудбалског аса и репрезентативца Дарка Ковачевића потврђују ужаснутост и гнушање на све лажи, измишљотине и разноразна нагађања о евентуалним узроцима недавног оружаног напада на прослављеног спортисту, који је у свом дому у Атини и не жели да се јавно оглашава.

Искључиво и ексклузивно за "Новости", с обзиром на озбиљност и дугогодишњу сарадњу, близак пријатељ породице Ковачевић пренео нам је информацију да се грчка полиција није званично оглашавала поводом истраге, а да су све инсинуације и уплитање бившег шпанског фудбалера Раула Брава у овај случај потпуно бесмислени и неистинити. Јер, како каже Ковачевићев познаник, осим искреног пријатељства са Дарком, Шпанац нема никакве везе са недавним нападом.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Darko strahuje za bezbednost porodice: Откривамо нове детаље "сачекуше" за Ковачевића

Бројни грчки, али и медији у Србији манипулишу узроцима напада, на основу кафанских прича и нагађања, која немају везе са истином, а све то само омета истрагу која је у току. Породица Ковачевић и даље се стриктно придржава одлуке да се јавно не оглашава нити ће било ко од чланова фамилије давати било какве изјава док се истрага не заврши.

Претходних дана медији у Србији објавили су како се по кафанама у Атини прича како је због нерашчишћених рачуна Раул Браво наводно организовао напада на Ковачевића на Божић, што су медији у Грчкој и Шпанији пренели као "сигурну" ствар.