Фудбалери Вождовца отпутовали су данас у Турску где ће одрадити двонедељне припреме пред наставак сезоне.

Тренер Вождовца Радомир Коковић ће у Турској на располагању имати 24 играча, од чега три голмана.

У авиону за Анталију нашли су се: Марко Илић, Марко Тркуља, Деспот Михаиловић, Немања Николић, Милош Стојчев, Никола Микић, Стефан Хајдин, Лазар Зличић, Стефан Пуртић, Јован Нишић, Цветковић Ненад, Јанковић Алекса, Бошњак Страхиња, Цветићанин Лука, Јустас Ласицкас, Живојиновић Виктор, Живковић Марко, Стоисављевић Драган, Јаковљевић Лука, Бакић Василије, Гјоргијевски Марко, Радуловић Павле, Вуковић Новак и Ајдиновић Един.

Коковић је пред полазак рекао да ће рад с младим играчима бити један од фокуса ових припрема.

- Пре свега, желимо да спроведемо план припрема до краја, да прођемо без повреда и неких отежавајућих околности. Основна идеја јесте да унапређујемо своју игру и развијамо младе играче како бисмо на крају дана сви били бољи. Постоје одређени сегменти игре на којима треба радити и надам се да ћемо током ових припрема знатно унапредити све што смо до сада урадили - рекао је Коковић, преноси клуб.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бивша нада Звезде покушава да оживи каријеру: Аџић тражи спас у Холандији

Фудбалери Вождовца ће у Анталији боравити до краја јануара, а у том периоду је планирано да одиграју и четири пријатељске утакмице - против Легије из Варшаве, Шахтјора из Караганде, Леха из Познана, као и Зорје из Луханска.

- Задовољан сам и контролним мечевима који ћемо одиграти, моја је жеља била да то буду јаки тимови како бисмо видели где се налазимо у овом моменту, али и да би млади играчи могли да се такмиће против јако квалитетних европских екипа - рекао је Коковић.