Фудбалски клуб Раднички потписао је уговоре са Бојаном Летићем и Стефаном Милосављевићем.

Леви бек Летић (27) је из Босне и Херцеговине, у јесењем делу сезоне наступао је за Сарајево и одиграо 13 утакмица за тај клуб. Поникао је у Козари, играо је за Вележ, а највећи део каријере провео је у Словачкој и Чешкој. За словачку Жилину одиграо је 57 наступа, а дрес чешке Карвине носио је 33 пута. За младу репрезентацију Босне и Херцеговине играо је шест пута.

- Драго ми је што сам дошао у један од најбољих клубова у Србији који жели поново да избори пласман у Европу, надам се да ћу помоћи екипи у остваривању свих циљева. Од малена пратим српску лигу и желео сам једног дана да заиграм у њој. Долазим у јачу лигу, у велики клуб. Дербији против Звезде, Партизана и осталих клубова из врха табеле су додатни мотив за сваког играча. Радујем се сарадњи са шефом стручног штаба Милорадом Косановићем и са новим играчима, од којих добро познајем Лазара Ђорђевића, са којим сам играо у Карвини - рекао је Летић, саопштио је Раднички.

Милосављевић (27) је везни играч, дошао је из Мачве за коју је одиграо 36 утакмица и постигао два гола. Током каријере играо је још за Напредак, Младост из Лучана, Земун и Силекс из Кратова.

- У Раднички долазим због величине самог клуба, као и добре организације у последње три године. Од летос смо били у преговорима и задовољство ми је што се трансфер сада реализовао. Како сам већ имао прилике да играм против Радничког, познајем већину саиграча и тренера и очекујем да покажем добру игру и да вратимо Раднички на место које му припада – међу прве четири екипе на табели Супер лиге", навео је он.

Летић и Милосављевић ће се одмах прикључити саиграчима на припремама за пролећни део сезоне, које ће Раднички од 24. јануара наставити у турском Белеку.