Вест да је братанац Владана Милојевића, Стефан Милојевић, "пао" у Шпанији, у хапшењу групе која се сумњичи да је криминална банда на Мајорци, шокирала је Србију. Стефана шпанска полиција сумњичи да је вођа криминалне групе која дилује дрогу и контролише ноћни живот и борделе на атрактивним локацијама на атрактивним локацијама Мајорке.


Стефан је познат као ММА борац, а његова веза са фудбалом такође је изузетно јака.

Наиме, он је син Горана Милојевића, бившег фудбалера Црвене звезде и Партизана, рођеног брата доскорашњег тренера Звезде, Владана Милојевића. Горан је велики део каријере провео у Шоанији, где је играо за Мериду, Мајорку, Селту и Виљареал, а после пензије одлучио је да живи управо на Мајорци.


Милојевић је рођен у Француској у Бресту 20. фебруара 1991. године, а поред српског има и шпанско држављанство. И сам је био фудбалер и бацио се професионално фудбалом по угледу на свог оца и брата, као и деда-стрица Ненада Бјековића.


Наиме, Бјековић је рођени брат оца Стефанове мајке, па је блиско повезан родбинским везама и са легендарним фудбалером и директором Партизана, који данас обавља функцију потпредседника ФСС.


Фото: Фејсбук


Управо је Бјековића он својевремено окарактерисао као једног од најзаслужнијих људи за његову каријеру. Иако су најужи чланови његове породице блиско повезани са Звездом и Партизаном, никада није хтео да се определи за једног вечитог ривала.


Фото: Фејсбук


- Ненад Бјековић је рођени брат оца моје мајке. Он је човек који ми је уз Гордана Петрића и моје најближе највише помогао у каријери. Морам да кажем да нисам навијач ни Звезде, ни Партизана. Када сам био млађи, мајка је стално вршила пресинг да навијам за Партизан, али сам ето остао неопредељен. Симпатичан ми је Партизан, али Звезда већ шест година није узела титулу - рекао је Стефан Милојевић за Моцарт својевремено 2014. године.


Фото: Фејсбук


Током каријере Стефан Милојевић је игроа у шпанском Фериоленсеу, затим у словачкој Дубници, да би затим дошао у Србију, где се опробао у редовима Партизанове филијале Телеоптика. Потом је играо и за Кошице из Словачке, а потом се вратио у Србију, где је наступао за БСК Борчу и Бежанију.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: У Шпанији ухапшен син Горана, а братанац Владана Милојевића (ВИДЕО)


Играо је још и за шкотски Ерди и Мортон, да би каријеру завршио у Словачкој у екипи Злате Моравице крајем 2015. године.


Фото: Фејсбук


После фудбала, Милојевић је прешао у борилачке воде. Постао је ММА борац, који је био страх и трепет за многе ривале. На Јутјубу се могу видети многе његове борбе, током којих је био немилосрдан према противницма.


Фото: Фејсбук


Застрашујућа је и сама његова појава, јер има тело исклесано мишићима и прекривено бруталним тетоважама. Увек је у ринг улазио под заставом Србије, и то је посебно истакао пред борбу против Мухамеда Махмића из Босне.


- Увек се борим под српском заставом. За славу Србије! - рекао је пре нешто више од годину дана.


Фото: Фејсбук


Стефан је на свом Фејсбук профилу у често у последње време објављивао фотографије свог лагодног живота на Мајорци, на базенима и пажама, али и фотографије са својом екипом.


(telegraf.rs)