ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": БЕЛЕК

НЕМА још нових имена у Партизану ове зиме, клуб је напустио само голман Филип Кљајић, али ће се тај "скор" извесно променити у наредних неколико дана.

Када је реч о одласцима из Партизана, лако би могло да се догоди да први који ће спаковати кофере буду они чија продаја није била пројектована за ову зиму, а то су Умар Садик за кога је сада заинтересован и Наполи (наводно је спреман да плати 12 милиона евра) и Филип Стевановић.

Интересовање Нице, односно клуба из Катара, са седам нула, би ускоро могло да се претвори у конкретан посао или више њих који би клубу из Хумске значајно олакшао пословање.

Поред поменуте двојице у жижи је ових дана био Александар Шћекић за кога је стигла конкретна понуда из Алавеса, "тешка" око милион евра. У Партизану нису много размишљали и захвалили су се Шпанцима, јер за високог Црногорца још није обезбеђена адекватна замена.

Други "смер" у прелазном року би требало да отвори искусни нападач Бојан Матић из Војводине, чије се име повезивало са црно-белима и у претходним прелазним роковима. Преговори на релацији клуб-клуб су ушли у завршну фазу и наредних дана би требало очекивати коначну реализацију овог посла.