Флеш из Хумске: Матић близу Партизана, Наполи би Садика

М.БЛАЖИЋ

17. 01. 2020. у 16:33

Флеш из Хумске: Матић близу Партизана, Наполи би Садика

Бојан Матић (лево) на мечу против Чукаричког фото: Н.Параушић

Бојан Матић из Војводине на корак од доласка у Партизан. Умар Садик на мети многих клубова

ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": БЕЛЕК

НЕМА још нових имена у Партизану ове зиме, клуб је напустио само голман Филип Кљајић, али ће се тај "скор" извесно променити у наредних неколико дана.

Када је реч о одласцима из Партизана, лако би могло да се догоди да први који ће спаковати кофере буду они чија продаја није била пројектована за ову зиму, а то су Умар Садик за кога је сада заинтересован и Наполи (наводно је спреман да плати 12 милиона евра) и Филип Стевановић.

Интересовање Нице, односно клуба из Катара, са седам нула, би ускоро могло да се претвори у конкретан посао или више њих који би клубу из Хумске значајно олакшао пословање.

Поред поменуте двојице у жижи је ових дана био Александар Шћекић за кога је стигла конкретна понуда из Алавеса, "тешка" око милион евра. У Партизану нису много размишљали и захвалили су се Шпанцима, јер за високог Црногорца још није обезбеђена адекватна замена.

Други "смер" у прелазном року би требало да отвори искусни нападач Бојан Матић из Војводине, чије се име повезивало са црно-белима и у претходним прелазним роковима. Преговори на релацији клуб-клуб су ушли у завршну фазу и наредних дана би требало очекивати коначну реализацију овог посла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ABD

18.01.2020. 11:28

E svasta ce ljudi izmisliti. Cuj 12 miliona za Sadika, pa dajte molim vas...