У новом броју листа за кладионичаре “Тип” можете прочитати предлоге за мечеве овог викенда.


* ДАРКО БРАШАНАЦ фудбалер Осасуне (Шпанија 1)


ВИЉАРЕАЛЕСПАЊОЛ 1

- Нови тренер Еспањола успео је да „откине“ бод градском ривалу, Барселони – 2:2. Иако је тактику и игру „фењераша“ подигао на виши ниво, бод би, по мом мишљењу, гости могли да освоје само у сновима.


* МИРОСЛАВ ТАЊГА, тренер Болоње о мечевима Серије А


МИЛАН – УДИНЕЗЕ 1

Милан је успео да контролише већи део меча у Каљарију. У екипу се вратио Ибрахимовић, а са њим и преко потребно самопоуздање које би требало да пресуди против Удинезеа.


* МАРКО ДМИТРОВИЋ голман Еибара (Шпанија 1)


БИЛБАО – СЕЛТА 0-2

- Селта се бори за опстанак, па је и разумљиво што јој је у наставку сезоне сваки бод битан. Једино што је „дављенику“ преостало је да појача одбрану како би избегао пораз на терену фаворита.


* МИЛОШ НИНКОВИЋ (Сиднеј, Аустралија)


АДЕЛАИДА – МЕЛБУРН В. 1

- У окршају тимова који квалитетом заслужују место у врху табеле, али ове сезоне им баш и нешто не иде, Аделаиди бих дао предност над Мелбурном који на страни игра слабије.


* МАРКО БЛАЖИЋ (Аполон Смирни) о мечеве најјаче лиге Грчке


АЕК – ЛАРИСА 1

Од парова који су на програму за викенд издвојио бих кеца на мечу, АЕК – Лариса. Газде ових ривала нису у добрим односима и у фудбалском рату који ће да наставе на терену, од домаћина који има знатно бољи тим сада је од приоритет да противник буде „згажен“.


* МИЛОРАД КРИВОКАПИЋ тренер у Селтику (Шкотска)


ЛИВИНГСТОН – СТ. ЏОНСТОН X, 0-2

- Ливингстон игра добро, с обзиром да је тим претрпео знатне промене у односу на прошлу сезону. Менаџери их не заобилазе ни током овог прелазног рока, који због повреда за четири играча домаћина није морао ни да почне. Без победника су завршена два последња дуела ових ривала, па сада, када је Ливингстон ослабљен, мишљења сам да је и трећи на помолу.