Да ли је Жандер упутио мистериозну поруку Звезди? Прогон, неправда, али...

Новости онлине

16. 01. 2020. у 11:24

Да ли је Жандер упутио мистериозну поруку Звезди? Прогон, неправда, али...

Фото: Инстаграм

И онај који је изнад нас је прогањан и доживљавао је неправду, али је настављао са својим радом, јер је имао већи циљ. Нека тако буде - написао је Жандер на Инстаграму

Звезда на пролеће неће видети Европу, а један од главних криваца је леви бек шампиона Србије Жандер. Бразилац је непотребно скривио пенал у Пиреју и послао тамо Олимпијакос, где су Београђани жарко желели да буду, у елиминационој фази Лиге Европе.

И од тада, као да се срушио цео свет Жандеру. Убрзо је имао и смртни случај у породици, умро му је деда, а после тога није отишао на припреме са Звездом.

Дејан Станковић на располагању на Кипру има 29 фудбалера, а тамо није повео Жандера и Кањаса, које је клуб фактички отписао према речима генералног директора Звездана Терзића.

Управо Жандер је последњих дана изузетно активан на друштвеним мрежама. Иако навијачи не могу да му опросте кикс против Олимпијакоса.

- Прогон, неправда... ништа од овога не може одвратити онога ко је праведан. Јер и онај који је изнад нас је прогањан и доживљавао је неправду, али је настављао са својим радом, јер је имао већи циљ. Нека тако буде- написао је Жандер на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Igor

16.01.2020. 11:33

Od kad je došao igrao je jednu krštenu utakmicu kako treba, svojom glupošću nas izbaci iz Evrope... Time je izbio par miliona iz kase kluba... Beži bre liče, sve najbolje...

Sasa1

16.01.2020. 13:01

Sigurno je da je bolju od mnogih i da je vise pokazao. Gurali ga na beka al je naprijed mnogo korisniji!!!

budja Topola

16.01.2020. 13:17

Ovaj čovek nije kriv, kriv je onaj koji ga je doveo, očigledno uvaljen igrač, nije se dobro ušlo u aranžman.

RedWhiteKnight

16.01.2020. 14:14

A koliko para je primio ili ce da primi za sasvim nepotrebno igranje rukom pri kraju utakmice sa Olimpijakosom? Covek nije slucajno dodirnuo loptu rukom nego se bacio kao golman i ispruzio ruku ka lopti. Mozda ga sad kazne stizu na naplatu za to. Mozda i vise nego sto je pomislio.

Moje cutanje skupo kosta

16.01.2020. 18:06

@RedWhiteKnight - Ljudi ja sam sve vise ubedjen da je Zander penal namerno skrivio i to dobro naplatio. Pa onako ne bi reagovao ni amater.

Pp

16.01.2020. 16:22

Dečko, razumem te, ali shvati da si više puta dokazao da nisi kvalitet za Zvezdu. Izbio si nam nekoliko miliona iz džepa i evropsko proleće. Imao si šanse, nisi ih iskoristio, a imaš 30 godina. Da imaš 20 godina pa i da ti pruzimo još neku sansu, ovako...

Miško

17.01.2020. 01:57

.Kad neko čita ove komentare o njegovom nedovoljnom kvalitetu za Zvezdu, pomislio bi da je siroti Žarden istjeran iz Bajerna ili Barselone, a ne iz ekipe koja je u dvije lige šampiona oborila sve rekorde primajući 37 golova.