Лале праве тим по европском моделу

С.БАЈИЋ

15. 01. 2020. у 20:50

Лале праве тим по европском моделу

Ненад Лалатовић

Војводина наставља да доводи појачања, тренер Лалатовић направио списак жеља

КРЕАЦИЈА тима који би на пролеће требало да потврди јесенас освојену позицију пут квалификација за Лигу Европе, данас је верификована и на седници клупског руководства Војводине. Управни одбор је у фудбалском центру "Вујадин Бошков" подржао жеље струке и тренера Ненада Лалатовића, с тим да се сав посао везан за прелазни рок, који је јуче почео, заврши до поласка на наставак припрема у Турску, 24. јануара.

- Амбиције клуба су јасне, да изађемо у Европу, па у складу с тим желимо и да појачамо конкуренцију у првом погону - каже Љубомир Апро, потпредседник клуба. - Играчки кадар су својим доласком додатно оснажили Миљан Вукадиновић из Напретка и Лазар Стојсављевић из енглеског Њупорт каунтија, а очекивања су да ће ускоро приступити и Момчило Мркаић из Јавора, који већ неколико дана тренира са екипом. Намера је да до уласка у авион за Турску имамо јасну слику тима.

Жеље тренера Лалатовића, који је у више наврата нагласио да би у свом тиму желео да има и Марка Петковића, слободног играча, Стефана Ђорђевића из нишког Радничког и Богдана Младеновића из португалског Жил Винсентеа, по свему судећи биће испуњене. Јер, челници клуба су дали "зелено светло" да се преговори по питању ангажовања тројице фудбалера приводе крају.

ПОТПИСАО МИРИЋ

КАПИТЕН Војводине Ранко Веселиновић повредио је пету десне ноге и носи гипс, а ван строја је и Никола Дринчић због упале Ахилове тетиве. За први тим је потписао и млади Никола Мирић (18), репрезентативац Србије У18, који је прошао Омладинску школу Војводине и после двогодишњег боравка у Партизану поново је у матичном клубу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације