Везни фудбалер Манчестер јунајтеда Џеси Лингард промениће менаџера како би ангажовао контроверзног Мина Рајолу и то у тренутку када је италијански агент у сукобу с клубом са "Олд Трафорда".

Kако пише "Дејли Мејл", само неколико дана од јавних иступа и критика Рајоле на рачун Манчестер јунајтеда, пре свега око трансфера Ерлинга Халанда, Лингард је близу одлуке да започне сарадњу са њим.

Јунајтед је хтео да доведе Халанда на "Олд Трафорд" из Салцбурга, али без уплитања Рајоле и велике провизије за њега, због чега је цео посао пропао и снажни голгетер је завршио у Борусији из Дортмунда.

Енглески великан има лоше искуство са Рајолом, још од трансфера Пола Погбе из Јувентуса 2016. године за тада рекордних 105 милиона, када је наплетио велику провизију, али и касније инсистирао на одласку Француза у Барселону или Реал Мадрид.

Лингард је такође на "излазним вратима" Јунајтеда, пре свега због лоших игара у прошлој години у којој није забележио ни гол или асистенцију, а потез са Рајолом вероватно му доноси лакши одабир нове средине с обзиром на менаџеров утицај.