ФУДБАЛЕРИ Војводине почели су припреме за наставак сезоне јучерашњим лекарским прегледима, а данас ће одрадити и први тренинг на теренима њиховог фудбалског центра "Вујадин Бошков".

Новосађани су, како је потврдио Војислав Гајић, председник клуба, раније кренули с обзиром на чињеницу да јесенас на тренинзима пред старт сезоне нису били комплетни, па желе много тога да надоместе. Тим пре што је клупска амбиција да се освоји позиција која води у Европу, за шта имају добру основу, тренутно треће место на табели.

За то ће им бити потребна појачања, како је у више наврата нагласио тренер Ненад Лалатовић, који жели у свом тиму Уроша Витаса, штопера казахстанског Иртиша, Марка Петковића, бека московског Спартака, Момчила Мркаића, нападача ивањичког Јавора... а засада је на две и по године приступио Миљан Вукадиновић (27), нападач Напретка.

Фудбалери Војводине ће тренирати у Новом Саду до 24. јануара, када крећу на наставак припрема у турско летовалиште Белек. Тамо ће до 7. фебруара одиграти шест утакмица, са Шахтјором из Доњецка, Рапидом из Беча, Марибором, Љвовом из Украјине, Динамом из Москве и Рубином из Казања.