ФУДБАЛСКА ведета Партизана Сејдуба Сума (28) кренуо је стопама свог клупског друга Страхиње Павловића, који је потписао уговор са Монаком. Разлика је у томе што је омалени Гвинејац у кнежевину отишао на одмор, и то са лепшом половином.

После разочаравајуће сезоне у дресу Партизана, када је био на "позајмици" у Израелу, Сејдуба Сума ће другу половину одлазеће године памтити по правом фудбалском препороду у црно-белом дресу, где је од "отписаног" стигао до једног од најважнијих играча екипе која је доминирала и на европској сцени. Све је зачињено и потписивањем новог уговора, па током актуелне зимске паузе има много разлога за задовољство. Одмор ових дана проводи у Монаку, где је нешто раније његов саиграч Страхиња потписао уносан уговор са "Кнежевима".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Сума захвалан Милошевићу: Повратак у Партизан је одличан потез


Очигледно, и Сејдуби се допада ова дестинација, па се на "Инстаграму" похвалио да ужива у Монаку у друштву своје девојке. А ако настави са одличним играма у Партизану, ко зна, можда се Монако после стаменог Павловића заинтересује и за омаленог везисту...