Они фудбал воле другачије од других: Дечак, у сузама, пао оцу у загрљај када је сазнао да ће бодрити Фламенго у Дохи (ВИДЕО)

Novosti online

субота, 21. 12. 2019. у 17:35

Они фудбал воле другачије од других: Дечак, у сузама, пао оцу у загрљај када је сазнао да ће бодрити Фламенго у Дохи (ВИДЕО)

фото: принтскрин

Један од навијача шампиона Јужне Америке, који ће бразилски клуб бодрити у финалу клупског СП, приредио је сјајно изненађење сину пред полазак у Катар
Фудбалери Ливерпула и Фламенга бориће се од 18.30 у Дохи за титулу клупског првака света. Многи навијачи широм света са нестрпљењем очекују окршај европског и првака Јужне Америке, а неколицина најсрећнијих биће у прилици да уживо бодри своје миљенике.

Један од њих биће и млади навијач Фламенга, који је тек пред сам полазак сазнао да ће поћи на пут заједно са оцем. Тата бразилског дечака је, уредно спакован, кренуо на пут, да би на аеродрому направио сјајно изненађење наследнику.

Наиме, он је извадио авионске карте из џепа и замолио неког од пролазника да га слика са сином, да би му после фотографисања показао да једна од карата гласи на његово име. Дечак је у неверици прво почео да плаче, да би после неколико тренутака пао у загрљај оцу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације