Гаспром њефт“ је продужио уговор о сарадњи са фудбалским клубом „Црвена звезда“. Компанија сарађује са овим фудбалским клубом током последњих 10 година, а у складу са новим споразумом „Гаспром њефт“ остаје генерални спонзор „Црвене звезде“ до средине 2022. године.


- Наша сарадња са Црвеном звездом је својеврстан симбол односа „Гаспром њефта“ према земљи у којој компанија већ више од 10 година успешно учествује у развоју енергетског сектора, као и према грађанима Србије. Црвена звезда је један од најтрофејнијих клубова, који има огромну армију навијача, и то не само у Београду, већ и на територији целе бивше Југославије. Ми видимо спонзорски уговор као ефикасан маркетиншки инструмент промоције наше GAZPROM мреже бензинских станица и мазива бренда G-Energy на Балкану. Црвена звезда нас годинама радује како постигнутим спортским резултатима, тако и развојем академије клуба. Потписивањеновог споразума је логичан корак у наставку наше дугогодишње сарадње- изјавио је Александар Дибаљ, члан Извршног одбора „Гаспром њефта“.


Задовољство није крио ни генерални директор црвено-белих.


- Наставак сарадње је одлична вест не само за наше навијаче, већ и за српски фудбал у целини. „Гаспром њефт“ је подржавао Звезду у најтежем, али и за клуб најуспешнијем периоду у новијој историји. Сигуран сам да су испред нас нове победе и успеси, за које је подједнако заслужна и руска компанија. Симбол тих победа је лого на дресу фудбалера - изјавио је Звездан Терзић.