Милошевић задовољан: Постали смо екипа која игра препознатљив фудбал

Танјуг

15. 12. 2019. у 16:28

Милошевић задовољан: Постали смо екипа која игра препознатљив фудбал
Тренер фудалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је задовољан оним што су његови играчи приказали у првом делу сезоне

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је задовољан оним што су његови играчи приказали у првом делу сезоне.

Црно-бели су победом против Радника 2:1, у заосталом мечу 6. кола Суперлиге, завршили јесењи део Суперлиге, па ће на зимску паузу отићи као други тим на табели са 44 бода.

"Задовољни смо како смо завршили ову сезону. Не можда резултатски како би навијачи очекивали, али смо постали екипа која игра препознатљив фудбал, која је створила младе играче који су постали конкурентни на евросцени и показали смо у Лиги Европе да знамо да се добро носимо са озбиљним противницима", рекао је Милошевић после меча у Сурдулици.

Он је истакао и да је пред црно-белима период одмора, али и рада како би се, како каже, саставио тим који ће бити база за оно што желе у јуну.

"Сума је потписао нови уговор, Натхо и Садик ће проћи припреме, враћа се и Лазар Марковић, тако да нас очекује озбиљан рад током припрема. Састајемо се 10. јануара, а већ 13. путујемо за Анталију где ћемо остати две недеље. Враћамо се за Београд, па потом после три дана одлазимо за Катар", закључио је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације