У једном дану два острвска листа донела су две потпуно различите информације око појачања у Манчестер јунајтеду, али навијачи “црвених ђавола” сигурно неће имати ништа против да се једна од њих испостави као тачна.

Наиме, таблоид “Сан” сазнаје да ће Оле Гунар Солскјер на лето кренути по Џејдона Санча и Ерлинга Халанда, док “Мирор” пише да прве мете “ђавола”, већ у јануару, Лаутаро Мартинез и Леандро Паредес.

Иако су се претходних дана појавиле информације да је Халанд близу Борусије из Дортмунда, сазнања “Сана” можда и нису толико далеко од истине, с обзиром да “Мирор” пише како је Норвежанин већ посетио тренинг камп Јунајтеда и том приликом рекао Солскјеру да жели на “Театар снова”.

“Ђаволи” су се изгледа “охладили” од намере да у јануару ангажују Марија Манџукића, који је према писањима појединих острвских медија ближи селидби у Кину, већ су одлучили да крену у напад на млађе снаге.

“Сан” пише да су челници Јунајтеда, за ангажовање Санча из дортмундске Борусије и Халанда и Салцбурга, спремни да издвоје 250 милиона фунти, док је “Мирор” изнео нешто скромнији износ потребан за склапање посла са Интером (Лаутаро) и ПСЖ (Паредес) – 120 милиона фунти.