Како живите када вам је у комшилуку Кристијано Роналдо? Прва комшиница, ћерка некадашњег фудбалера Јувентуса, се томе није надала

Novosti online

14. 12. 2019. у 21:46

Како живите када вам је у комшилуку Кристијано Роналдо? Прва комшиница, ћерка некадашњег фудбалера Јувентуса, се томе није надала

Кристијано Роналдо фото: ЕПА/Jose Coelho

Кристијано и његова породица су најбоље комшије које сам уопште могла да пожелим – каже Елизабета Борел
Било ме је страх заглушујуће гласних журки и даноноћне буке, али Кристијано и његова породица су најбоље комшије које сам уопште могла да пожелим - рекла је за "Коријере дела Сера" прва комшиница португалске звезде Елизабета Борел на питање како изгледа када вам у комшилуку живи Кристијано Роналдо.

Елизабета је ћерка некадашњег фудбалера Јувентуса Фелићеа, па је покушала да направи паралелу између њихових породица.

- Мој отац је исто био познати фудбалер, али у нека друга времена. Он је возио Фијат, а Кристијана сваки дан видим у Ролс Ројсу. Једва видим јер има затамњена стакла. Гаража је пуна спортских аутомобила међу којима је и један Лотус. Имају прекрасан наткривени базен и мали, предивно уређени и одржавани врт.

Позната је Кристијанова затвореност када је у питању излагање породице оку јавности, па с тога и не чуде превише следеће речи његове комшинице.

- Ја сам имала детињство као и све моје вршњакиње, а Роналдова деца живе другачије. Често видим Кристијана Јуниора како на заштићеном делу улице вози скејт, иако се у тај део улице не може тек тако ући јер постоји рампа и обезбеђење. Иза детета су увек и телохранитељи. Исто је и са Георгином када жели, као све младе мајке по лепом времену, да се прошета са децом. Иако је улица празна, с њима је увек обезбеђење, тј. најчешће више њих.

Кристијано с породицом живи у вили у доњем делу Торина. Има две капије, приватни пут и башту, осам спаваћих соба, наравно неизоставну теретану, затворени базен, густу вегетацију која окружује читав посед и тако утиче на знатно смањење буке, али и штити породицу од радозналих очију са стране.

- Златни кавез? Тако нешто. Мислим, Кристијано Јуниор је најчешће у школи или на тренинзима у Јувентусу као тата. Ја имам четверо унучади његовог годишта, у кварту су и други његови вршњаци. Могао би да се игра с њима, али то дете видим једино само - завршила је Елизабета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)