Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да његова екипа мора добро да се спреми за предстојећу дерби утакмицу против Чукаричког у Супер лиги Србије.


"Играмо последњу утакмицу у овој години против озбиљног ривала. Без обзира што је заостало коло, свакако је дерби. Играмо против екипе која је сјајна ове сезоне у свим сегментима. Од почетка имају континуитет резултата. Веома су добар спој младих и искусних играча", рекао је Милојевић.


Фудбалери Црвене звезде играју у недељу од 15 часова на свом терену против Чукаричког, заосталу утакмицу шестог кола Супер лиге Србије. То је последњи меч пред паузу у домаћој лиги.


"Тренер Веселиновић има велики утицај на њихову игру и створио је добру хемију у екипи. Позитивно код екипе Чукаричког је то што имају много младих играча који су преузели терет носилаца игре. Ту су и они искуснији који су оставили велики траг у нашем фудбалу попут Кајевића, Доцића, Луке Стојановића. Међутим, ми морамо да се спремимо на најбољи начин", навео је он.


Милојевић је рекао да ће на данашњем тренингу видети на које играче може да рачуна и позвао је навијаче да подрже екипу да заврши полусезону победом.


Он је похвалио Чукарички јер пружа прилику младим фудбалерима.


"Ове сезоне играју сјајно, има занимљивих играча. Екипа Чукаричког је скуп великих талената попут Бирманчевића, Шапића, Ковача, Ђорђевића, Видосаваљевић и много те деце због мог претходног ангажмана у Чукаричком познајем и знам како се ради са њима", додао је тренер црвено-белих.


Милојевић је честитао омладинцима Звезде на проласку у нокаут фазу Лиге шампиона.


"Велики упех, свим људима који воде омладински погон, тренерима и играчима одајем признање јер су направили феноменалну ствар. Поред првог тима Графичара, који је освојио јесењу титулу, мислим да радимо велику ствар", навео је Милојевић.


У последњу утакмицу у јесењем делу првенства Звезда улази са првог места на табели и 52 бода, а Чукарички са 40 бодова на четвртом месту.