СТРАНЦИ диктирају ритам и праве разлику на домаћој и међународној сцени, али не науштрб талентованих момака из Партизанове фабрике талената у "Земунелу". Најбољи пример за тврдњу да је Милошевић направио готово идеалан спој, који је допринео да црно-бели можда не играју најпродуктивнији, али свакако најатрактивнији фудбал у Србији је 18-годишњи Страхиња Павловић.


Младом штоперу је само једна календарска година била довољна да дође на праг рекордног клупског трансфера, пошто је недавно завршен његов прелазак у Монако за 10 милиона евра. Поред Страхиње, пажњу на себе скренуо је још млађи бисер из школе Филип Стевановић (17) чије се роле у екипи и даље дозирају од стране стручног штаба. Оно што црно-беле може да радује је то што се са њима не завршава списак момака који би у блиској будућности требало да донесу много на терену, а касније и на плану попуњавања клупске касе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Признање за фудбалера Партизана: Асано у идеалном тиму кола у Лиги Европе


Питање је месеца када ће на велику сцену у пуном сјају изаћи Лазар Павловић, Златан Шеховић, Слободан Станојловић, Никола Лакчевић...