Из новог броја листа за кладионичаре “Тип” издвајамо предлоге за мечеве овог викенда.


* ДАРКО БРАШАНАЦ (Осасуна, Шпанија 1)


СЕВИЉА – ВИЉАРЕАЛ 1

- Прошлог викенда уверио сам се са каквим квалитетом располаже Севиља, без обзира што смо извукли нерешен резултат. Ако домаћин понови бар део репертоара из нашег окршаја, мислим да не мора да брине за бодове у дуелу са Виљареалом.


* СТЕФАН МИТРОВИЋ (Стразбур, Француска)


ЛИЛ – МОНПЕЉЕ 1

- Дуели Лила и Монпељеа често зању да буду неизвесни и са мало голова. Међутим, сада када је домаћин скинуо терет наступа на међународној сцени, верујем да ће то искуство које је скупљао по Европи успети да „наплати“ Монпељеу.


* ДЕЈАН СТАНКОВИЋ тренер у Аустрији, о поделама у екипи Штурма


ЛАСК – ШТУРМ 1

- У дербију кола, много веће шансе да осовји бодове има ЛАСК, јер је у Штурму последњи пораз „поделио“ екипу. Директор хоће да спроведе неке своје идеје, са којима се никако не слаже тренер.


* МИЛОРАД КРИВОКАПИЋ тренер у Селтику


РОС КАУНТИ – КИЛМАРНОК 1&&0-2

- Килмарнок игра променљиво, а мислим да је у последњих месец дана и мање ефикасан, јер је екипу преузео стручњак из Италије који жели да наметне свој систем рада. Можда им се силне ротације у тиму и обију о „главу“ на терену слабог Рос Каунтија.


* ПРЕДАРАГ ЈОКАНОВИЋ тренер у Португалу


БРАГА – ФЕРЕИРА 1

- Брага је клуб који мора да буде у прве четири екипе, финансијски су, на пример, много јачи од Спортинга. Кикс против последњепласираног Авеса може скупо да их кошта, па сад више немају право на грешку.