Голман Црвене звезде Милан Борјан рекао је данас да тежак пораз од Олимпијакоса за елиминацију из Европе неће утицати на његов тим уочи меча против Чукаричког на затварању првог дела сезоне.


"Штета што нисмо прошли даље у нокаут фазу Лиге Европе, али све је то фудбал. Генерално смо имали још једну успешну сезону, други пут заредом играли Лигу шампиона, током целе године остваривали веома добре резултате. Остало нам је првенство и куп и волео бих да навијачи у недељу дођу и добро попуне стадион јер нам је ово последња утакмица у овој години, а веома је значајна", рекао је Борјан за клупски сајт.

Како каже сјајни голман, подршка у овом тренутку пуно ће значити фудбалерима Црвене звезде.

"Надам да ће навијачи испунити трибине и направити сјајну атмосферу као много пута до сада. Учинићемо све да их обрадујемо новом победом и да на леп начин заокружимо годину и прославимо јесењу титулу. Навијачи би требало да верују у ову екипу јер ми верујемо у себе".

Борјан додаје да Звезда има велику предности на табели, али и упозорава да не сме да дође до опуштања јер "све може да се промени на пролеће".

"Због тога ми увек гледамо само нас, не осврћемо се иза себе већ посматрамо оно што нас чека. Наша филозофија је већ позната, у сваки меч улазимо да победимо и да освојимо "дуплу круну" ове године. Ја верујем у то, као што верујем у наше навијаче", закључује он.