ИСКУСНИ голман ПартизанаВладимир Стојковић је напустио игрупротив Астане у 70.минуту због повреде, која, по свему судећи, није озбиљније природе.

- Имам проблем са примицачем, осетио сам бол, па сам морао да изађем, а већ током петка би требало да знам нешто више о повреди. Најбитније је да смо победили, важно је и због самопоуздања и због свега онога што следи. Оставили смо у Европи више него коректан утисак, са осам бодова се пролази у неким групама. Мало нам је фалило, али добро, каже Владимир Стојковић.

Још један Партизанов ветеран Зоран Тошић задовољан је партијом опротив Астане

- Сигурно да нам је жао. Имали смо феноменалну полусезону у Европи. Били смо свесни да је Астана вам ритма, и то смо искористили. Хтели смо што пре да утакмицу окренемо у наш смер, били смо концентрисани 90 минута и славили. Када мало погледамо у прошлост, играли смо боље велике утакмице. Тако би требало да играмо оне мање, па да од пролећа играмо боље у првенству. Лепо што је било доста навијача, с обзиром да је зима и децембар - истакао је Зоран Тошић.

Сјајну подршку са трибина похвалио је и млади штопер Страхиња Павловић, који је одиграо последњу европску утакмицу у дресу Партизана.

- Битно је да смо победили и завршили како је требало. Приказали смо лепу игру. Нисмо очекивали оволико публике и захвални смо им. Нашли смо снагу, хтели да завршимо како доликује... Мени је свака утакмица у дресу Партизана битна. Има их још доста до краја сезоне, у свакој ћу уживати као и до сада, говори Страхиња Павловић.