Немац прешао 2.600 километара да бодри Звезду у Атини

Танјуг

11. 12. 2019. у 15:08

Немац прешао 2.600 километара да бодри Звезду у Атини

Filip Beker: foto Tanjug/F. Kraincanic

Гледао сам уживо око 25 утакмица Звезде. У Атину сам дошао јер су навијачи Олимпијакоса веома блиски Звездиним, биће сјајна атмосфера вечерас – каже Филип Бекер
Навијачи Црвене звезде широм Европе полако простижу у Атину на одлучујући меч против Олимпијакоса у Лиги шампиона, а међу њима издвојио се немачки држављанин Филип Бекер.

Бекер, према сопственом признању велики навијач Звезде, прешао је далеки пут 2.600 километара од Менхенгладбаха до грчке престонице само како би уживо дао подршку тиму Владана Милојевића.

У мајици Звезде Бекера су репортери Тањуга случајно пронашли на чувеном Акропољу.

- Гледао сам уживо око 25 утакмица Звезде. У Атину сам дошао јер су навијачи Олимпијакоса веома блиски Звездиним, биће сјајна атмосфера вечерас - рекао је Бекер Тањугу, уз подсећање да је велики фанатик и да је већ био у чак 49 држава широм Европе како би гледао фудбалске утакмице.

- Имам пуно пријатеља у Србији, волим вашу земљу јер су људи љубазни и пријатни. Увек волим да дођем - навео је он.

На најзнаменитијем месту у Атини - Акропољу практично на сваком кораку се виде Звездина обележја и чује српски језик, па тако су примећене црвено-беле присталице из Бечеја, Београда, Новог Сада...

Велики скуп навијача Олимпијакоса и Црвене звезде заказан је за 15 сати на главном тргу Синтагма.

Утакмица између Олимпијакоса и Црвене звезде, којој је неопходан макар реми за место у Лиги Европе, почиње вечерас у 21 сат на стадиону Караискаки.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације