Када играте партију шаха размислите шта је следећи потез противника, не ваш и не мислите да је противник глупљи и да размишља тупаво као ви - то је мала лекција политичким противницима који мисле да се разумеју у политику, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Он је у изјави за ТВ Пинк, а упитан да ли је дошао у званичну посету Грчкој због утакмице Црвене Звезде, рекао како је то на друштвеним мрежама писао Слободан Георгијев, те додао да неће бити на утакмици и да се враћа у Београд раније.

- Замислите потписујете са неким Декларацију о стратешком пријатељству, а онда кажу да сте дошли само због утакмице. Проблем код тих људи је да полазе од себе. Када год прочитате шта пишу видите аутопројекцију, да би они то урадили што пишу. Мисле где би за себе могли нешто да ураде и себи ставе нешто у џепг. Што се тог смешног типа тиче, шта га брига то је још једна лаж - казао је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Лазар Ранђеловић, за "Новости", о утакмици одлуке са Звездом: Занима нас само победа

Пренео је да се вечерас срео са нашим људима који су дошли да навијају за Звезду и да је добио позив од генералног директора Црвене Звезде Звездана Терзића, али није могао да се види сњим вечерас јер је имао вечеру са председником Грчке.

- Желим срећу Звезди на сутрашњој утакмици. Премијер Кирјакос Мицотакис навија за Олимпијакос и када смо се договарали за посету знали смо да је утакмица, али смо одлучили да на њу не идемо, јер не желимо да неко буде тужан и незадовољан. Градимо добре односе - казао је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Марин пред Олимпијакос: Највећи мотив је пролеће у Европи и исписивање Звездине историје

Пожелео је добар провод Србима који су дошли у Атину на утакмицу и казао да се нада успеху црвено-белих.