ВРЕМЕ је да фудбалери Црвене звезде покажу од чега су саткани, и у најбитнијој утакмици још од јунског окупљања засијају најјаче! Излишно је говорити да ће за момке из „Љутице Богдана“ све стати у 90 минута на атинском „Караискакију“ у којима тренер Звезде Владан Милојевић коначно жели да види право издање од својих пулена.


- Свака утакмица са собом носи велики улог. Дошли смо до последње у утакмице у групној фази Лиге шапмпионна и играмо за пролаз који би био сјајан за Звезду и српски фудбалл. Играмо нон-стопшест месеци, дошли смо до тога да имамо шансу и да урадимо нешто велико за наш клуб и навијаче. Немамо оптерећење, од својих играча тражићу да буду оно шта јесу, у претходним утакмицама нисмо показали праву слику – рекао је Милојевић и додао да домаћину препушта улогу фаворита


- Нисам од оних који воле да прогнозирају, али Олимпијакоос је увек фаворит на свом терену. Нека бољи победи.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Марин оптимиста до краја: Тешко је планирати, али имамо квалитет да прођемо даље


Било је неких неизвесности око одласка Боаћију у Гррчку, али шеф стручног штаба Звезде је отклонио сге сумње, и рекао да је и прва постава спремна.


- Боаћи је спреман, као и сви који су пошли на пут. Знам којих ће 11 истрчати на терен – закључио је Милојевић пред сутрашњи меч у Атини (21.00).