Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да су у данашњој победи над Радом важна три бода, али да много ствари није добро.

- Једино што је добро су три бода, с обзиром на то у каквом смо стању. Поново много ствари које не ваљају, али смо некако успели да победимо. Очигледо је да смо већ много потрошени и да не могу више да очекујем. Довољно је било за три бода - рекао је Милошевић за телевизију Арена после утакмице.

Партизан је победио Рад на Бањици са 2:1, у 20. колу Супер лиге Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Партизан на афрички погон: Садик и Сума покорили Бањицу (ВИДЕО)

Тренер Рада Драган Радојичић честитао је играчима обе екипе.

- Имамо много младих играча, поносан сам на све њих, али нон-стоп правимо дечачке ствари које нас коштају резултата Ово су била два психолошки уздрмана ривала, али смо посебно други гол олако примили. То нам се дешава ко зна који пут. То је стварно апсолутно недопустиво. Момци су дали све од себе, и једни и други. Партизан је извукао максимум, и ми смо. Били смо конкуретни екипи која игра јако добар фудбал. Битно је да смо ухватили игру, видећемо за даље - рекао је стратег Рада.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Трагедија за бившег фудбалера Партизана: Урошев стриц извршио самоубиство, а он му посветио погодак (ВИДЕО)

Рад је везао четири пораза и претпоследњи је на табели српског првенства.