Бивши фудбалер, тренер и спортски директор Динама на Божићној забави клуба пре неколико дана није се одвајао од атрактивне бринете. На журци су стално били заједно и смејали су се, а нису се скривали ни од фоторепортера. Нова девојка Зорана Мамића (48) зове се Сенка Мандић, родом из Србије, а живи, у Дубаију и ради у француском ресторану где је задужена за резервацију гостију.

Пар је у вези барем пола године. Атрактивна Сенка Мамићу често прави друштво на трибинама. У јулу су били заједно у свечаној ложи на Максимиру, а пре тога у септембру заједно су гледали још једну утакмицу Динама кад су их први пут фотографисали заједно.

Пре Сенке, Мамић је љубио бившу манекенку Дарију Црњаковић (40), која се због њега била преселила у Саудијску Арабију. Њу је освајао букетом од стотину ружа које јој је послао на кућну адресу кад су се упознали како би ју наговорио на састанак.


Кад су Мамић и Дарија прекинули спекулирало се да је на њега око бацила српска манекенка Дејана Живковић (26). Пре Дарије је Мамић љубио Шибенчанку Антицу Филиповић Грчић (27).

Мамић је до сад два пута био у браку. Први пут са зубарском и дизајнерком интеријера Вањом Хорват, с којом има двоје деце.

Растали су се 2010. након 17 година брака. Други брак са економистом Аном Шикић трајао је две године.

(24 сата.хр)