Откривен аутор скандалозне насловне стране у Италији: Човек који је издао Михајловића направио нову велику грешку

Novosti online

05. 12. 2019. у 21:50

Откривен аутор скандалозне насловне стране у Италији: Човек који је издао Михајловића направио нову велику грешку

Синиша Михајловић Фото: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Насловна страна на којој је предстојећи дерби између Роме и Интера најављен као "Црни петак" изазвало хаос у Италији

Насловна страна познатог италијанског листа “Коријере дело Спорт” је шокирала свет. На њој се, у најави дербија између Интера и Роме, налазе Ромелу Лукаку и Крис Смолинг, а наслов је “Црни петак”.


Све то је изазвало велике негативне коментаре на рачун листа, уз објашњење да је у питању расизам. Иначе, за ову насловну страну је одговоран уредник новине Иван Зазарони који је био пријатељ Синише Михајловића.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Нови скандал у Италији: Раситички наслов познатог листа изазвао велику полемику - у Роми и Интеру љути (ФОТО)


Подсетимо, он је одлучио да прекрши поверење које је у њега имао српски стручњак и да први објави да болује од леукемије.


- Неко је продао 100-200 комада новине више него иначе, а није желео да поштује моју приватност. Тако је уништио и пријатељство које је трајало више од 20 година - рекао је тада Синиша.


Овакав потез је наишао на велику осуду у Италији, па тако играчи Роме, Интера и Милана неће више давати изјаве за овај лист, а биће им забрањено и присуство на тренинзима споменутих клубова.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације