НЕРВОЗА, бес, па најава могућег одласка са клупе у скорије време. Очекивана реакција шефа струке црно-белих Саве Милошевића после другог нестварног "губитка свести" у финишу утакмице за само седам дана (против Алкмара од 0:2 до 2:2 и у мечу са Напретком од 2:0 до 2:3) неће довести до повлачења младог стручњака са клупе Партизана нити у клубу било ко размишља о томе да тренеру и његовом стручном штабу покаже пут ка излазним вратима.

- Резултати диктирају, неко ће на крају морати да иде. Видећемо статус доста играча, а и мој је под великим знаком питања. Нећу чекати да ме терају, увек сам бирао у животу да одем пре него што ме отерају - истакао је Милошевић вруће главе, одмах по завршетку утакмице.

Исто вече док је све још било прилично "вруће" челници Партизана су сели за сто са Милошевићем и договорили се да одлазак са клупе у овом тренутку није опција коју би уопште требало узимати у разматрање. Партизан је са 11 бодова заостатка за највећим ривалом два кола пре краја јесени практично дошао у ситуацију да борба за титулом не спада у домен реалног размишљања, али је исто тако у претходних осам месеци, колико је Милошевић провео на клупи Партизана, било доста позитивних помака које нестварни киксеви против Алкмара и Напретка не могу да "обришу".

- Све је у најбољем реду, Саво Милошевић остаје тренер Партизана - кратко је потврдио генерални секретар црно-белих Милош Вазура.

Оно са чиме се сасвим сигурно слажу и управа и струка је то да би у наредном периоду шансу много чешће требало да добијају млађи играчи, с обзиром на то да је тек договорени рекордни посао у 21. веку око продаје Страхиње Павловића показао оправданост веровања у сопствене ресурсе. А Партизанова "фабрика талената" крије још доста талената који би у блиској будућности могли да оставе значајнији траг у сениорском погону. Неки од њих попут Златана Шеховића, Лазара Павловића, Филипа Стевановића, Александра Лутовца, Слободана Станојловића, Николе Лакчевића и Страхиње Јовановића су већ најавили да би после партија у континуитету могли да постану значајни фактори у игри црно-белих.

Партизан до краја јесени очекују још три утакмице, две у Суперлиги и опроштајна у Лиги Европе против Астане у Хумској 12. децембра. Милошевићев тим у недељу гостује Раду на Бањици, а седам дана касније пред одлазак на зимску паузу одиграће заостали меч 4. кола против Радника у Сурдулици.