Имао је Партизан против Напретка све, на крају је остао без ичега. Водили су црно-бели на стадиону у Хумској 2:0, поново имали неколико одличних прилика да дотуку ривала, а када своје шансе нису искористили уследила је сурова казна, пошто су Крушевљани голом у надокнади времена са Топчидерског брда однели сва три бода (2:3).

- Честитам Напретку на победи. Ми смо поново били неозбиљни, ово већ прелази неке границе које ја могу да поднесем. Имамо још пар утакмица, после којих ћемо да видимо статус пуно играча, али и мој је под великим знаком питања – рекао је после меча тренер Партизана Саво Милошевић.

Оваква ситуација се не дешава први пут црно-белима од како је Милошевић на клупи. Слично им се догодило и прошлог четвртка, када су у Хагу испустили победу против АЗ Алкмара.

- Ова екипа је уморна услед великог броја утакмица, немамо велики фонд играча и претпостављам да је то један од разлога. Данас смо имали ситуацију да имамо резултат и била је довољна само конценртација да се то одржи, али поново смо почели да срљамо и имамо пуно тактичке недисциплине. Већ се дешавало да када мало спустимо гард ова екипа има лимит и када није на максимуму то оде предалеко и после је тешко зауставити. Очигледно је да ни ја ни стручни штаб не успевамо да решимо то питање, тако да... Резултати диктирају много тога, треба да будемо реални, неко ће морти да иде – рекао је млади стратег, који поред свега има подршку навијача да настави започети посао у клубу из Хумске, јер је по њиховом мишљењу све досад урађено у екипи било задовољавајуће.

- Кога то занима? Нећу чекати да ме терају. Увек сам бирао у животу да сам одем пре него што ме отерају – казао је Милошевић, додавши да су против Крушевљана скоро сви играчи на терену били неозбиљни и да није испоштован ниједан договор из свлачионице.