Легенда Манчестера брутално искрен: Уживао бих да гледам како се Ливерпул распада и губи титулу

Novosti online

04. 12. 2019. у 18:49

Легенда Манчестера брутално искрен: Уживао бих да гледам како се Ливерпул распада и губи титулу

Гери Невил фото: Manuel Bruque

Искрено, то би било моје најбоље искуство у животу, када бих гледао како имају 12 бодова више и онда почну да се расипају – рекао је Гери Невил
Познато је велико ривалство Манчестер јунајтеда и Ливерпула на Острву, па и не би требало много да чуди када некадашњи фудбалери једног или другог клуба јавно “пожеле све најгоре” љутом противнику.

Тако је и некадашњи легендарни дефанзивац Јунајтеда Гери Невил, уочи великог ливерпулског дербија “редса” и Евертона поручио да би губитак титуле Клопових изабраника било једно од незаборавнијих искустава у животу.

- Уколико Ливерпул до краја сезоне успе да испусти предност коју има, то ће моју годину учинити знатно бољом. Искрено, то би било моје најбоље искуство у животу, када бих гледао како имају 12 бодова више и онда почну да се расипају – рекао је Невил, пре него што је постао још конкретнији.

- Уствари, надам се да ће ту предност имати у марту, а да ће се до краја сезоне распасти. Ипак, морам да кажем да су ове две сезоне показали константност – рекао је некадашњи енглески репрезентативац Гери Невил.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације