Тренер Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је данас да очекује занимљиву утакмицу против Вождовца и да је његова екипа спремна да се надиграва и освоји сва три бода.

- Улазимо у завршницу јесењег дела првенства и сваки бод нам је битан. У Београду нас чека интересантна утакмица која би могла да буде веома квалитетна уколико то дозволе временски услови. Играмо против полетног и младог тима, који хоће да игра фудбал, који се надиграва и који је у досадашњем делу првенства показао озбиљан квалитет. То је екипа против које морате да играте озбиљно свих 90 минута уколико желите да направите добар резултат - рекао је Косановић.

Фудбалери Радничког играју у среду од 15 часова у Београду против Вождовца, у 19. колу Суперлиге Србије. Раднички је у прошлом колу победио Јавор са 7:0. Косановић је рекао да се нада ће његова екипа задржати тај ниво игре и додао да на све играче може да рачуна, пошто се у тим враћају штопер Иван Остојић и леви бек Стефан Ђорђевић.

Тренер Радничког рекао је да ће бити мало промена у односу на утакмицу у Ивањици, јер је задовољан постигнутим у тој утакмици.

- Ребин Сулака је померањем на позицију штопера унео огромну сигурност у екипу, одиграо је на високом ниову и деловао је сјајно у тандему са младим Николом Стевановићем, тако да њих двојица сигурно неће мењати своје позиције. Драго ми је што после дужег времена могу да на средини терена могу да рачунам на Дејана Мелега, Рјоту Ному и Душана Пантелића, пошто нам њих тројица дају додатну снагу и много нападачких могућности када су заједно у игри - навео је Косановић.

Утакмица се игра на вештачкој трави на стадиону Вождовца, а Косановић је рекао да је то предност београдског тима, пошто свакодневно тренирају на таквом терену.

- Колико сам чуо, они су недавно променили ту вештачку подлогу, која је раније била класичан тепих, а сада је сличнија правој трави, па верујем да ће нам због тога бити мало лакше. Али како нама тако и њима. Ми смо се добро спремили, у одличном смо расположењу, идемо тамо да се надигравамо, да се наметнемо од првог минута и да се у Ниш вратимо са нова три бода - рекао је Косановић.

Раднички је седми на табели са 28 бодова, а Вождовац је шести са бодом више, али и утакмицом више.