Када сестра стане у одбрану брата: Драги Вирџиле, да ли си освојио нешто до сада?

Новости онлине

03. 12. 2019. у 12:00

Када сестра стане у одбрану брата: Драги Вирџиле, да ли си освојио нешто до сада?

Катја Авеиро фото: ЕПА

Тај Кристијано је три пута био шампион државе у којој ти годинама играш и никако да освојиш титулу, написала је Катја Авеиро

Катја Авеиро самовољно је стала у одбрану свог брата Кристијана Роналда. Када је чула прозивку Вирџила ван Дјака, Месијевог великог фана и главног ривала на додели “Златне лопте”, на рачун нападача Јувентуса који се није појавио на свечаности Авеиро је јавно поставила “хиљаду” питања чији одговори не иду на страну Холанђанина.


Новинарка је у Паризу питала Ван Дајка:


- Роналдо се није појавио на додели. Значи ли то да имате ривала мање у борби за награду?


Ван Дајк је одговорио питањем:


- Да ли ми је Роналдо стварно био ривал?


Све то се није допало Катји Авеиро која се Вирџилу обратила, преко друштвених мрежа, из Португала:


- Мислим да овде има фрустриранх људи – написала је Авеиро и пренела разговор новинарке и играча Ливерпула, па додала. - Драги Вирџиче где год ти да кренеш, Кристијано Роналдо је тамо веж био хиљаду пута. Види, мој драги Вирџиле, тај Кристијано је три пута био шампион државе у којој ти годинама играш и никако да освојиш титулу. Кристијано је чак био и најбољи играч и стрелац у првенству у ком играш, а да је при том био много млађи од тебе данас. Драги Вирџиле, Кристијано је проглашен за најбољег играча у историји Реал Мадрида. Реал Мадрид ти говори нешто, Вирџил?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

miki

03.12.2019. 16:10

Sta prica ova gospa,ronaldo nije bio nikakva konkurencija van dajku jer covek kao napadac prosle sezone ni u svojim klubovima nije bio najbolji kamo li u zemlji a tek u Evropi ili svetu a kao treci je proglasen na osnovu nekakvog imena.