Репрезентативци Хрватске, Чешке и Енглеске чекају четвртог учесника групе на Европском првенству 2020. године. Прилике су велике, шансе подједнаке, све је могуће када се за то једно место боре Норвешка и Србија у Ослу, Шкотска и Израел у Глазгову.


Нападач Хофенхајма и репрезентативац Хрватске Андреј Крамарић, један је од оних који би требало да играју на Евро 2020. и због тога је био саговорник “Вечерњем листу”. Тема разоговора био је поглед на ривала који стиже из баража Лиге нације.


- Да ли бих волео Србију у групи? Ха, и да и не. Било би то врло занимљиво. Срби имају велики број врхунских играча и могу да саставе јаку екипукоја је у стању да игра сјајно, али и данеочекивано подбаци. Никада нисам играо против Србије и чини ми се да је то интересантан изазов - рекао је Крамарић.


У гурпи са Хрватском, која се игра у Лондону и Глазгову, сигурно су селекције Чешке и домаћина Енглеске. Крамарић је скенирао и два позната тима:


- Енглеска је за мене на СП у Русији играла најлепши фудбал, чак лепши од првака Француске. У полуфиналу су нас "разбили" у првом полувремену, а онда се пробудила наша енергија, занос с којим смо одиграли невероватну завршницу. То је сигурно оно што их и данас боли и што нам нису заборавили, без обзира на то колико им је била битна победа над нама у Лиги нација. Чеси можда не изгледају као јако атрактиван супарник. Сигурно смо квалитетнији од њих, али је Еуропско првенство велики турнир и сви су "набријани". Не може нико да каже да ће некога победити.