Тренер фудбалера Радничког Милорад Косановић рекао је да га највише радује то што је његова екипа у мечу против Јавора "трајала" свих 90 минута, док је тренеру клуба из Ивањице поручио да би му "било боље да научи нешто и да води екипу другачије".

- Драго ми је због ове победе и што сам се као тренер уписао у историју Радничког. Сада сам сигуран да ће ме у Нишу вечно памтити. Играли смо како треба. Чврсто, снажно и храбро. Ставили смо брзо ствари под контролу и онда искористили све слабости које је Јавор испољио - рекао је Косановић.

Раднички је у Ивањици остварио најубедљивију победу у историји у првенственим мечевима. Најбољом партијом у сезони фудбалери Радничког победили су Јавор са 7:0, у 18. колу Супер лиге Србије.

- Прва два гола смо дали на време и то је отворило утакмицу. На полувремену смо се договорили да појуримо 3:0 и затворимо меч, а када смо то урадили договорили смо се да не стајемо и да играмо јако до краја, што смо и учинили. То је оно што ме највише радује, да смо трајали свих 90 минута - рекао је Косановић.

Тренер Радничког је навео и да једино што није било лепо јесте изајава тренера Јавора Игора Бонџулића.

- Оно што није било лепо је изјава мог колеге из Јавора Бонџулића, који ме увредио рекавши да ја средом лепо објашњавам ко је крив за слабе резултате српских клубова у Европи, а онда ми суботом одговара када се те слабости појаве на нашим утакмицама - рекао је Косановић.

- Он је вероватно незадовољан због поништеног гола Јавору код 0:0, али био је чист фаул. После тога смо вређани са трибина, а он је подлегао суду публике. Боље би му било да научи нешто и да води екипу другачије, а не да дозволи да му екипа кући прими седам голова, а могла је да прими 12 - рекао је Косановић.