После борбе са опаком болешћу, преминуо је полазник омладинске школе ОФК Београда Млађан Јовичинац.

Млађан је рођен у Крагујевцу 2002. године и у фудбалску академију ОФК Београда је дошао 2016. године где му је фудбалски учитељ био Драган Вуковић, а играо је на позицији офанзивног бочног играча.

После две године проведене тренирајући на Омладинском стадиону, на летњим припремама 2018. године, Млађан се пожалио на здравствене тегобе и од тада више није тренирао са својим другарима, преноси званични сајт клуба.

"Речима не могу да опишем тугу и бол због прераног одласка нашег Млађе. Заувек ћу га памтити као ведрог, културног, хитрог, јаког и храброг момка. Путуј са анђелима драги наш Млађо"– рекао је тренер Вуковић.

Сахрана Млађана Јовичинца обавиће се у Крагујевцу у суботу у 14 часова на гробљу Бозман. Млађана ће испратити секретар Омладинске школе, Владимир Рашић, те тренер Вуковић са својим ученицима, Млађановим саиграчима из генерације 2002, а присуствоваће и родитељи младих фудбалера.

"ОФК Београд упућује речи саучешћа фамилији и Млађиним пријатељима. Млађане, драго нам је што си био део наше плаво беле породице. Нека ти је лака земља и хвала" - пише у саопштењу ОФК Београда!