Трагедија на Карабурми: Преминуо млади фудбалер ОФК Београда

Новости онлине

29. 11. 2019. у 20:20

Трагедија на Карабурми: Преминуо млади фудбалер ОФК Београда

Фото: ОФК Београд

После борбе са опаком болешћу, преминуо је полазник омладинске школе ОФК Београда Млађан Јовичинац

После борбе са опаком болешћу, преминуо је полазник омладинске школе ОФК Београда Млађан Јовичинац.

Млађан је рођен у Крагујевцу 2002. године и у фудбалску академију ОФК Београда је дошао 2016. године где му је фудбалски учитељ био Драган Вуковић, а играо је на позицији офанзивног бочног играча.

После две године проведене тренирајући на Омладинском стадиону, на летњим припремама 2018. године, Млађан се пожалио на здравствене тегобе и од тада више није тренирао са својим другарима, преноси званични сајт клуба.

"Речима не могу да опишем тугу и бол због прераног одласка нашег Млађе. Заувек ћу га памтити као ведрог, културног, хитрог, јаког и храброг момка. Путуј са анђелима драги наш Млађо"– рекао је тренер Вуковић.

Сахрана Млађана Јовичинца обавиће се у Крагујевцу у суботу у 14 часова на гробљу Бозман. Млађана ће испратити секретар Омладинске школе, Владимир Рашић, те тренер Вуковић са својим ученицима, Млађановим саиграчима из генерације 2002, а присуствоваће и родитељи младих фудбалера.

"ОФК Београд упућује речи саучешћа фамилији и Млађиним пријатељима. Млађане, драго нам је што си био део наше плаво беле породице. Нека ти је лака земља и хвала" - пише у саопштењу ОФК Београда!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације