Тренер фудбалера Вождовца Радомир Коковић рекао је данас да тренутна ситуација Црвене звезде пред предстојећу међусобну утакмицу може бити и добра и лоша ствар.


"Гостујемо Црвеној звезди у специфичној ситуацији за њих. Доживели су тежак пораз од Бајерна, и колико то може бити добро за нас, може бити и лоше. Добро је зато што су сада пољуљани, али лоше јер могу бити још више мотивисани да пред својим навијачима поправе утисак и да се врате у победнички ритам пред одлучујуће мечеве у шампионату и Лиги шампиона. Нас не сме да завара њихово лоше издање против Бајерна, поседују изузетан квалитет и ми морамо бити јако опрезни и концентрисани ако желимо да остваримо добар резултат", рекао је Коковић на конференцији за новинаре.


Вождовац ће гостовати Црвеној звезди у 18. колу Супер лиге Србије.


"Добро играмо на гостовању ове сезоне и надам се да ћемо и сутра подићи квалитет игре. Три бода против Црвене звезде су поједнака као три бода против Пролетера и неког другог противника и ми идемо сутра да се надигравамо, победимо и наставимо своју серију сјајних игара", казао је Коковић.


Фудбалер Вождовца Јован Нишић је рекао да његова екипа жели победу против Црвене звезде.


"Иако гостујемо прваку државе и представнику Србије у Лиги шампиона, не идемо са белом заставом, већ идемо да победимо. То је примарни циљ. Ове сезоне одлично играмо на гостовањима, однели смо сва три бода и са стадиона Војводине и Партизана, а победа над Звездом само би била шлаг на торту у овој сјајној полусезони", рекао је Нишић.


Утакмица ће се играти сутра од 18.00 на стадиону "Рајко Митић".