Разочарани навијачи БиХ не верују у победу против Лихтенштајна

Novosti online

18. 11. 2019. у 18:51

Разочарани навијачи БиХ не верују у победу против Лихтенштајна

Детаљ с меча БиХ и Италије фото: AP Photo/Kemal Softic

Изабраници Роберта Просинечког против фудбалских “лилипутанаца” завршавају још један разочаравајући квалификациони циклус
Репрезентативци БиХ у Вадузу спуштају завесу на још једно разочаравајуће издање у квалификацијама за велико такмичење. Изабраници Роберта Просинечког у дуел са Лихтенштајном улазе као претпоследња екипа Ј групе квалификација за одлазак на првенство Европе, што је код навијача изазвало велико незадовољство. Чак толико, да верују да њихови репрезентативци неће изаћи као победници из дуела са фудбалским “лилипутанцима”.

Наиме, на порталу Klix.ba” постављена је анкета о очекивањима пред последњи квалификациони меч “змајева”, а нешто више од 2.100 читатеља, од 3.400 колико их је учествовало у анкети до тог тренутка сматра да ће селекција БиХ поражена да се врати из Лихтенштајна.

- Овакво гласање вероватно је плод бунта и револта навијача, више него стварних очекивања, али и то много говори о укупном утиску који су оставили наши фудбалери на челу са селектором у поменутим квалификацијама – стоји на порталу “Klix.ba”.

Селекција БиХ је досад пет пута играла против Лихтенштајна и остварила је све победе, уз гол разлику 25:2. У првом мечу у овим квалификацијама, екипа Роберта Просинечког славила је у Зеници 5:0.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације