ЗНАКОВЕ повратка у фудбалски живот млада репрезентација Србије је показала синоћ у Нишу. Очекивано и прилично лако пала је Естонија (6:0) у мечу током којег се десила још једна сјајна ствар. Наиме, из Бугарске је стигла вест да је домаћин декласирао фавита наше групе Пољску са 3:0, па је и тај податај додатно подгрејао наде "орлића" да су се у правом смислу речи вратили у игру у својој квалификационој групи и да одлазак на Првенство Европе 2021. године и није тако немогућа мисија.


- Играли смо против екипе која на папиру важи за аутсајдера, али је та Естонија имала само бод мање од нас пре ове утакмице и само један пораз у досадашњем току квалификација. Ову победу поклањамо нашем Николи Чумићу који је протеклих дана преживео тешке тренутке због породичне трагедије и губитка брата Немање - истакао је селектор Илија Столица.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: “Орлићи” бројали до шест, хет трик Јовељића


Занимљиво је да су млади данас тренирали у Пироту на стадиону Радничког, тренинг је био отворен за навијаче и доста људи је поздравило будуће фудбалске звезде.


Нова прилика за напредак на табели пружа се у уторак. Такође на нишком "Чаиру" (19.00) Србија дочекује лидера на табели, Русију. Еевентуална победа у овој у том мечу значила би да су "орлићи" потпуно опорављени после трапавог старта у квалификацијама.