Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић рекао је данас да је, након операције колена, почео индивидуално да тренира и истакао да очекује да се што пре врати на терен.

"У последње време се много говори о мом повратку на терен. Почео сам да тренирам индивидуално с лоптом што је за мене охрабрујућа вест на неком псхичком плану. За кратак период пребродио сам две озбиљне повреде. Што се тиче моје физичке спреме, сигурно ћу дати све од себе као и последња два месеца где радим на снази читавог тела... Очекујем да се на терен вратим што пре и много спремнији", рекао је Јовичић за клупски сајт.

Јовичић је повредио лигаменте колена у утакмици против Хелсинкија у квалификацијама за Лигу шампиона. Након тога успешно је оперисан у Риму.

"Психички сам много тешко поднео све то. Није ми лако, јер желим да будем уз саиграче на сваком тренингу. Дишемо једним плућима у свлачионици и све доживљавам као и они, иако нисам на терену. Нисам у прилици да помогнем екипи у Лиги шампиона, али у мени пред сам меч тиња нека позитивна трема што је позитивно, али с друге стране остаје велики жал јер не могу да им помогнем", рекао је Јовичић.

"Верујем да ћемо и следеће године играти европска такмичења, али и да ћемо ове сезоне презимити у Европи", додао је он.

Јовичић је навео да су сви саиграчи уз њега, да га је расплакала видео порука коју су му послали пред операцију.

"Очекујем да се што пре вратим. Недостаје ми карантин, да се дружимо пред утакмицу, али верујем да ћу им се придружити од зимских припрема. У нашем тиму се никада није издвајао појединац. Увек смо или тим, колектив и то нас је и довело до великих успеха у ове три године. То ми даје додатну снагу да се вратим јачи него икад", рекао је Јовичић.