Шок и неверица на Апенинима: Тренер Интера добио метак

Новости онлине

субота, 16. 11. 2019. у 09:45

Шок и неверица на Апенинима: Тренер Интера добио метак
Велика бура подигла се у Италији пошто је Антонио Конте добио жестоку претњу, у писму које је стигло на његову адресу налазио се чак и метак

Интер игра можда и најбољу сезону у последњих десет година, боре се са Јувентусом за титулу, а заслуге иду на рачун једног човека Антонио Контеа. Некада и сам одличан фудбалер је препородио Миланезе, али очигледно некоме то и те како смета.

Италиијански медији пишу да је Конте јуче примио једну пошиљку, тачније писмо веома опасне садржине, Јер не само да је садржало писмену претњу, него је у правом мафијашком стилу имало у коверти и метак. Претња која се не сме узети здраво за готово, посебно у земљи у којој су овакви "обичаји" и настали, јер то значи само једну ствар - да му се спрема атентат!

Наравно, одмах су реаговали карабињери и узели писмо на детаљну анализу, а истрага је већ почела те се прегледају снимци са сигурносних камера у Апијану Ђентилеу, Интереовом тренинг центру где је пакет и стигао. За сада нема никавих изјава, а Конте је добио и обезбеђење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације