Делегација Црвене звезде, међу којима је био и капитен Марко Марин, угошћена је у Брчком где је одржано "Црвено-бели вече".


Руководство и играчи Звезде посетили су град у Републици Српској, простору познатом и по томе што има велики број навијача црвено-белих, и први пут присуствовали у Брчком у склопу ове манифестације након што је осам пута приређена у Бијељини.

Делегацију коју је предводио председник клуба Светозар Мијаиловић, поред фудбалера Марина и Милана Гајића, као и легенди Звезде Ратомира Дујковића, Станислава Карасија и Јована Аћимовића, примио је градоначелник Синиша Милић.

Гости из Беоргада од навијача из Брчког и околине дочекани су са одушевљењем и скандирањем, на чему се Марин захвалио и поручио да се нада да ће опет доћи на исто место.

"Изузетно сам срећан што смо искористили паузу због репрезентативних обавеза да посетимо једну овакву манифестацију. Много нам значи када видимо колику подршку имамо и ван граница Србије. Веома сам поносан што крај одакле потичем пружа овакву подршку нашем клубу. Често напомињем да је Република Српска црвено-бела и то се и показало", навео је за клупски сајт Марин, рођен у Босанској Градишки.