Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је после вечерашње победе над Луксембургом да је екипа испунила циљ и уписала победу, али да је он у појединим тренуцима довођен у питање због пада концентрације.

- Рекли смо пре меча да ћемо гледати само себе и само свој резултат. Ушли смо са циљем да остваримо победу, али када имамо резултат и када имамо могућност да уведемо меч у мирну завршницу, ми и овога пута уђемо опуштени и у поједним тренцима доведемо победу у питање и цео тим - рекао је Тумбаковић новинарима после утакмице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Митровић још греје наду: Србија победила Луксембург и задржала теоретске шансе да се пласира на ЕП

Србија је вечерас са 3:2 победила Луксембург у седмој утакмици квалификација за Европско првенство.

- Има ствари за озбиљну причу и анализу. Много ствари није било добро, како у првом, али тако и у целом другом полувремену... - рекао је он.

Упитан да ли је екипа мислима већ у баражу или је фокусирана на меч за Украјином, Тумбаковић је казао да репрезентација квалификације жели да заврши на "најбољи начин".

- Имамо циљ да такмичење завршимо на најбољи начин. Играмо код куће против тима од ког смо озбиљно поражени и сада пред нашом публиком желимо да остваримо добар резултат. Шта ће бити не зависи само од нас - рекао је селектор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Роналдо и Португалци нису помогли Србији, Енглези демолирали Црну Гору

Он је казао да екипа има притисак због ког у неким тренуцима можда игра слабије, али да то не би требало да буде оправдање.

Тумбаковић је изразио наду да ће Србија у овим квалифиакцијма успети да "евентуално оствари циљ".