Тренер Вељко Пауновић, после четири године, прекинуо је сарадњу са Чикаго Фајером. У клубу се променио власник, прошло је време “успостављања фудбалске културе у Чикагу”, па је дошао и тренутак да се две стране растану.


Некадашњи селектор младе репрезентације Србије, који је освојио светско злато на Новом Зеланду 2015. године, опростио се писмом:


Драга Фајер фамилијо,


Желим да се захвалим на незаборавне четири године које сам провео са вама. Чикаго Фајер је феноменална организација и увек ћу бити поносан на време проведено у клубу. Била ми је част и привилегија да представљам тим широм САД и света. Никада тонисам узимао здраво за готово.


Свим играчима и тренерима могу да кажем да ми је била част да радимса вама и желим вам само најбоље у наставку каријере. За мој стручни штаб и Алекса Болера (волим вас, момци), канцеларију, техничку подршку, тиму за одржавање терена, академију, јуниорску селекцију и све остале: Не могу довољно да изразим своју захвалност за вашу посвећеност и подршку током мог боравка у Чикагу.


Навијачима хвала за несебичнуенергију и страст. Била је привилегија да вас представљам као тренер пвог тима Чикаго Фејера. Посебна захвалност Нелсону Родригезу што ме је довео овде и обезбедио ми све што ми је потребно. Хвала и власницима на прилици, ресурсима и подршци током свих ових година. Не желим вам ништа мање од успеха у наставку“.