Тамара Савићевић, ћерка легендарног фудбалера Дејана Савићевића, венчала се протеклог викенда у Црној Гори, а свадби није присуствовао њен отац!


Ово је изазвало пажњу јавности, како у Црној Гори, тако и у Србији.


Спекулисало се зашто Савићевић није био на свадби своје мезимице, а сада је откривено да је разлог то што Тамара на свадби није желела да види своју маћеху Јелену Бабић, са којом не разговора.


Она је Савићевићу поставила услов да је не доводи на свадбу, након чега је Дејан одговорио да у том случају ни он неће присуствовати венчању - преносе медији.


И заиста је било тако, а како извор урира" открива, Тамари није било свеједно јер је везана за оца, чије фотографије редовно објављује на друштвеним мрежама.


Међутим, његову партнерку не може да "смисли" и то знају многи у Будви.


Прочитајте и: "Nisam iz te priče": Oglasio se zet Dejana Savićevića, nakon što ovaj nije došao na svadbu svoje ćerke


Тамарин супруг Александар Каписода, који је професионални фудбалер, рекао је након што су га медији контактирали само да не жели да коментарише што се Дејан Савићевић није појавио на свадби.


- Молим вас, ја заиста нисам део те приче и не бих да коментаришем. Разумите ме. Хвала вам на честиткама, тачно је да смо се венчали - поручио је Дејов зет после свадбе.