Фудбалери Наполија налазе се у страху од напада навијача тог клуба после сукоба са председником Аурелиом Де Лаурентисом и зато су појединци ангажовали лично обезбеђење, преносе италијански медији.

На мети вандала ове недеље били су Пјотр Зјелински и Алан, један од најгласнијих у одбијању послушности председнику да се остане у карантину, тако што су Бразилцу упали у дом и уз вику оштетили инвентар.

Због тога је, како пише Коријере дело Спорт, Калиду Кулибали запослио телохранитеље како би чували породицу и њега све време.

Жена Лоренца Инсињеа, који је под ударом да му се одузме капитенска трака јер је такође био један од предводника у сукобу са Де Лаурентисом, напустила је град због новонастале ситуације.

Тотални хаос влада у клубу из Напуља и неће се скоро смирити јер је Де Лаурентис спремио казну за играче одузимањем 25 одсто од плате.

У целу причу уплетени су навијачи Наполија, познати и по томе што су већ неколико пута пљачкали "своје" фудбалере попут Единсона Каванија, Марека Хамшика, Езекијела Лавеција, Аркадијуша Милика...