У СВАКУ репрезентативну паузу Црвена звезда улази са све већом бодовном залихом у односу на ривале. Сада лидер бежи најближим пратиоцима седам и осам бодова, а могао је и више да је у Ивањици одиграо како се од њега очекује и уместо ремија уписао очекивану победу.

Међутим, некада не иде све по плану, поготово што није било ни много времена за опоравак од тешког пораза против Тотенхема у Лиги шампиона. Тренер црвено-белих Владан Милојевић није био задовољан издањем и резултатом против Јавора, а са шефом се слаже и дефанзивац Немања Милуновић.

- Ушли смо лоше у меч. Нисмо били конкретни у фази напада, већ смо превише држали лопту у ногама и мењали стране на противничкој половини. Примили смо гол, али смо након тога заиграли доста боље. Имали смо сијасет прилика, али дођу такве утакмице када једноставно лопта неће у гол - анализира Милуновић први првенствени реми.

Колико је Звезди било стало да у финишу направи преокрет и дође до сва три бода видело се када се и Милуновић нашао у улози нападача.

- То је била тактичка варијанта. Последњих пет минута сам био у шпицу, неколико лопти сам успео да спустим офанзивцима и то је деловало коректно. Одрадио сам добар посао и код Бенове шансе у последњим тренуцима меча, али се резултат није променио. Остаје жал што нисмо победили, али окрећемо се наредним утакмицама - истакао је Милуновић.

Пауза ће свима добро доћи, сем играча који наступају за репрезентације, остали ће имати неколико дана одмора.  

- У циклусу у ком играмо утакмице на свака три дана, свака пауза добро дође за екипу и за фудбалере. Не само да би се одморили, већ и да би више времена имали за припрему и боље тренинге - истакао је Милуновић.