СИМБОЛ борбе, жеље, храбрости, истрајности и свега позитивног у најтежим животним околностима је у недељу у поподневним часовима изгубио борбу са опаком болешћу. Син Жељка Пантића, доскорашњег водитеља "Партизановог весника", а сада серијала "Дођите на стадион", Исаија Пантић, преминуо је после више од две и по године борбе са тумором на мозгу, а његова болест је ујединила целу Србију.

Борба Исаије са надмоћнијим непријатељем је посебно, логично, праћена у црно-белој породици, па је тако капитен Владимир Стојковић после утакмице са Манчестер јунајтедом на "Олд Трафорду" пред камере "Аренаспорта" изашао са мајицом на којој је писало "Исаија, храбри дечаче".

- Имао сам и једну жељу, да пружим подршку храбром дечаку. Није било могуће на утакмици, није резултат дозволио. Ево, сада му пружам подршку и то је то - рекао је тада Стојковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Дођите на последњи опроштај: Комеморативни скуп Исаији Пантићу (ВИДЕО)

У недељу је стигла тужна вест да је Исаија изгубио битку, а Владимир Стојковић не крије да га је та информација практично нокаутирала.

- Ово је јако тежак тренутак, пре свега за његову породицу, за клуб и за све оне који су познавали Исаију. Тешко је пронаћи праве речи у моменту када се срце слама због смрти једног дивног детета. После свега сви морамо да будемо поносни на нашег Исаију, јер се храбро и јуначки борио до последњег дана - процедио је дрхтавим гласом капитен Партизана у разговору за "Новости".

До последњег тренутка Исаијиног живота тињала је нада да болест може да буде савладана, речи подршке су стизале са свих страна, а фудбалери Партизана су често одлазили и у посете малом борцу.

- Пре неких месец дана смо га посетили Немања Милетић и ја у болници. Веровали смо у чуда, али ето живот је некад тако суров. Напустио нас је мој мали, велики пријатељ, а ја обећавам да ћемо играти и побеђивати за њега и да ће увек бити у нашим мислима - завршио је један од најтежих разговора за медије у каријери Стојковић.

ШЋЕКИЋ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕН

ПОВРЕДА Александра Шћекића после судара са једним играчем Инђије у 57. минуту је у први мах деловала страшно, али су информације са ВМА донеле велико охрабрење. Колено црногорског везисте, срећом, није озбиљније страдало па му је стављена само мека мобилизација и одмах је послат на даље третмане у клуб. Синоћ је одрађена магнетна резонанца после које ће бити познато колика пауза предстоји високом везисти.