Дођите на последњи опроштај: Комеморативни скуп Исаији Пантићу (ВИДЕО)

Новости онлине

11. 11. 2019. у 17:05

Дођите на последњи опроштај: Комеморативни скуп Исаији Пантићу (ВИДЕО)
Централна комеморација поводом смрти Исаије Пантића, одржаће се у среду 13. новембра у 20:15 у хотелу „Radisson Collection” Београд, и биће директно преношена на програму ТВ Партизан

Навијаче Партизана као и фудбалере и функционере фудбалског клуба затекла је јуче вест да је Исаија, син новинара и великог навијача црно-белих Жељка Пантића, преминуо после дуге и тешке борбе са тумором на мозгу.

Од тренутка када је стигла тужна вест уследио је велики број изјава саучешћа и порука подршке Жељку Пантићу, како од људи из Партизана, тако и из других клубова, а данас је саопштено и када ће бити одржан комеморативни скуп.

"Централна комеморација поводом смрти Исаије Пантића, одржаће се у среду 13. новембра у 20:15 у хотелу „Radisson Collection” Београд, и биће директно преношена на програму ТВ Партизан ХД у среду, 13. новембра 2019. у 20:00.

"Дођите на последњи опроштај од дечака анђеоског осмеха... По изричитој жељи, кремација Исаије Пантића биће одржана у кругу најуже породице, без присуства јавности. Хвала на порукама подршке" - пише у саопштењу!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације