Српски нападач није у првом плану код Симеонеа: Шапоњић иде из Мадрида

В.Н.

09. 11. 2019. у 19:28

Српски нападач није у првом плану код Симеонеа: Шапоњић иде из Мадрида

Иван Шапоњић Фото: EPA-EFE/FERNANDO VILLAR

Феликс, Коста и Мората имају предност, тако да у таквој конкуренцији бивши играч Партизана нема шта да тражи

МЛАДИ српски нападач Иван Шапоњић могао би да напусти редове Атлетико Мадрида већ на зиму, будући да се није снашао најбоље у редовима "јорганџија".


Жоао Феликс, Дијего Коста, Алваро Мората налазе се у првом плану Дијега Симеонеа, а јасно је да у таквој конкуренцији бивши нападач Партизан нема шта да тражи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

неимени

09.11.2019. 19:46

Он је пре двадесете напустио Србију и богами баш се наиграо фудбала од тада. Како је дослео до Атлетика, то је добро чувана тајна, али му се више неће поновити. Потпуно је бесмислено да наши клубови купују ла паре, садике и штајазнам кад таквих пореклом из Србије има на лопате. Овај би се могао вратити у Партизан да замени неког од оних страних полутана. Исто важи и за Звезду, оног ла пару и гарсију ћу ја да замеинм, порадићу на килажи пре тога и гарантујем да нећу бити смешнији од њих.

Nosferatu

10.11.2019. 22:28

Pa cekajte bre, pre par dana ste bas vi pisali da Simeone racuna na njega, ali da mora da poradi na taktickim zamislima trenera, da se privikne na stil... Sta sad, koja je vest lazna...mogli biste da nas obavestite u skorije vreme o tome!!