ПОВРАТАК на терене Линглонг суперлиге после још једног бродолома у Лиги шампиона, добро ће доћи фудбалерима Црвене звезде којима ће потенцијална три бода додатно зацелити ожиљке настале у сусрету са Тотенхемом и осигурати сигурну предност на табели. Српски шампион данас гостује Јавору у Ивањици (14.30 Арена 1), где није пао још од августа 2013. али тренер црвено-белих Владан Милојевић је свестан да његове пулене не очекује нимало лак посао са тврдим домаћином.


- Очекује нас веома тешка утакмица. Долазимо у госте екипи која игра сјајно у последње време. Борбени су, чврсти, и играју врло стрпљиво. Направили су добре резултате и показују да имају одличан карактер. Похвалио бих и стручни штаб Јавора који ради сјајан посао - хвали Милојевић супарника.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Јавор пред Звезду: Можда нас не схвате најозбиљније


Присетио се стратег Звезде својих фудбалских почетака у Јавору и најавио спектакуларан окршај на тлу Ивањице:


- Они су локалпатриотска екипа и таква им је публика. То је клуб у ком сам направио прве сениорске кораке као тренер и захвалан сам им на пруженој прилици. Имаћемо врло тежак задатак. Желим да буде сјајна утакмица, да све прође у најбољем реду и да направимо спектакл у Ивањици.


Осим горког укуса у устима, тежак пораз од Тотенхема донео је и огромне кадровске проблеме тренеру црвено-белих. Марко Гобељић, Милан Павков и Ричмонд Боаћи су пре времена напустили сусрет са "певцима" због повреда, па ће извесне ротације поново ступити на снагу у мечу домаћег првенства.


- Поједини играчи су под знаком питања после утакмице са Тотенхемом. Видели сте да смо тај дуел завршили са деветорицом играча. За овај сусрет ми требају здрави играчи који могу да изнесу јак темпо. Чека нас тежак распоред и морамо да водимо рачуна о здрављу - поручио је Милојевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Панков о враћању у реалност: Тотенхем неки други ниво, а ми на Јавор да покажемо како смо и даље нерешива енигма у домаћем шампионату


Тренер Јавора Игор Бонџулић шансу свог састава види у потенцијалном опуштњау фудбалера Црвене звезде.


- Надамо се да ће бити пресудно како да уђемо у утакмицу. Постоји могућност да нас не схвате најозбиљније и не уђу максимално агресивно у утакмицу - нада се Бонџулић.